Administrația publicăCăuşeni

Nicolae Gorban, reales în funcția de președinte al raionului Căușeni

1 Mins read

Nicolae Gorban a fost votat în funcția de președinte al raionului Căușeni în cadrul ședinței Consiliului raional de aici, care a avut loc săptămâna trecută.

Consilier raional ales pe lista Partidului Democrat din Moldova, Nicolae Gorban, comunica atunci „Ziarul de Gardă”, a fost votat de colegii săi din aceeași formațiune politică, de consilierii socialiști, dar și de către doi consilieri din cadrul Platformei DA.
Astfel, Gorban a revenit în fotoliul de președinte al raionului Căușeni, funcție în care a fost ales în 2017.
„Platforma DA trădează din nou. De data asta doi consilieri raionali PPDA din Căușeni – Nicolae Ermurache și Rodica Popa – au refuzat să voteze candidatul PAS la funcția de președinte al raionului Căușeni. În schimb, au votat candidatul PD-ului… Da, apropo, trădătorul Nicolae Ermurache s-a ales cu funcția de vicepreședinte al raionului Căușeni”, a menționat deputatul Sergiu Litvinenco după ce, anterior, la Strășeni, patru consilieri ai Platformei DA au votat președintele raionului împreună cu PDM, PSRM și cu Partidul „Șor”.
De cealaltă parte, Alexandru Slusari, vicepreședinte al Platformei DA, declară că cei doi consilieri au fost corupți și amenințați în Căușeni, iar miercuri (27 noiembrie 2019 – nota redacției) aceștia urmează a fi excluși din partid.
„Azi ei au refuzat semnarea unui acord de coaliție între ACUM, PLDM și PCRM, convenit public ieri seara și au votat pentru președinte PD. Dureros pentru noi că unii oameni din echipa noastră nu rezistă. Mi-am asumat acest păcat”, a scris Slusari pe Facebook.
Ion CIUMEICĂ

 
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!