Cahul

Episcopia Basarabiei de Sud va avea un studio de înregistrări audio-video

1 Mins read

Conferința de presă de lansare a proiectului în cauză a avut loc în ziua de vineri, 22 noiembrie curent, ora 11.00, în sala de conferințe a Colegiului de Medicină din municipiul Cahul (în imagine).

Episcopia Basarabiei de Sud, în parteneriat cu Patriarhia Română, anunță demararea proiectului „Creșterea vizibilității activităților spirituale, culturale și educative realizate în cadrul Episcopiei Basarabiei de Sud, relevante din perspectiva exprimării și promovării identității naționale românești – dotarea și amenajarea unui studio de înregistrări audio-video”, transmite rgnpress.ro, citat de ziuadeazi.md. În cadrul conferinței de presă au fost prezentate obiectivele și activitățile proiectului, dar și principalele rezultate așteptate. De asemenea, reprezentanții Episcopiei Basarabiei de Sud au enumerat cele mai importante activități realizate, dar și pe cele planificate a se desfășura în perioada următoare.
La conferința de presă au fost prezenți reprezentanți mass-media, tineri, angajați ai instituțiilor publice și private, clerici, precum și alte persoane interesate.
Proiectul a fost finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în cadrul Programului mass-media – „Mihai Eminescu”.
Ion CIUMEICĂ

 
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!