Piotr Pușcari, reales în funcția de președinte al raionului Basarabeasca

Marți, 19 noiembrie curent, a avut loc ședința noii componențe a Consiliului Raional Basarabeasca, la care a fost aleasă conducerea acestei unități teritorial-administrative.

Astfel, președinte al raionului Basarabeasca a devenit reprezentantul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Piotr Pușcari (foto), care și anterior a exercitat această funcție, în ultimii patru ani.
Într-o adresare către locuitorii raionului Basarabeasca, postată în pagina electronică a Consiliului raional, Piotr Pușcari a mulțumit pentru încrederea acordată și a dat asigurări că va depune toate puterile pentru dezvoltarea social-economică a raionului Basarabeasca.
„Prioritățile noastre rămân cele enunțate în cadrul campaniei electorale, a mai precizat demnitarul. Acestea sunt reîntoarcerea la Basarabeasca a serviciilor raionale, atragerea investițiilor, modernizarea instituțiilor sociale și a sferei medicale”.
Tot la ședința Consiliului Raional Basarabeasca din săptămâna curentă, Petru Scutari a fost ales în funcția de vicepreședinte al acestui raion pentru chestiuni economice, iar Ion Popov – în cea de vicepreședinte al raionului Basarabeasca pentru probleme sociale.
Ion CIUMEICĂ