UTA Gagauzia

Businessmeni turci, interesaţi de dezvoltarea afacerilor în Găgăuzia

1 Mins read

O delegaţie a Uniunii businessmenilor turci din Europa (ATİK), reprezentată de 50 de oameni de afaceri, a participat la cea de-a V-a ediţie a Forumului InvestGagauzia. Membrii delegaţiei au discutat opţiuni de colaborare la o întrunire la care au participat antreprenori şi primari din această unitate teritorial-autonomă, informează provincial.md.

Părţile au examinat mai multe oportunităţi de dezvoltare şi promovare a afacerilor pentru întreprinderile din UTA Gagauz-Yeri.
Membrii ATİK au fost salutaţi de Irina Vlah, guvernatorul de la Comrat, care a mulţumit pentru interesul manifestat faţă de regiune şi a îndemnat oaspeţii turci să povestească şi în alte ţări despre posibilităţile autonomiei.
„Timp de două zile, am prezentat potenţialilor investitori toată informaţia referitor la şansele şi valoarea UTA Gagauz-Yeri. Suntem foarte deschişi, iar echipa noastră este gata să întâlnească orice investitor, oferindu-i toată susţinerea necesară”, a relevat Irina Vlah, citată de gagauzinfo.md și preluată de moldpres.md.
La forumul investițional desfășurat la finele săptămânii trecute în Găgăuzia, au fost prezenți oameni de afaceri și din alte țări.
Ion CIUMEICĂ

 
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!