LeovaSocial

Acțiune de caritate la Penitenciarul Nr.3 din Leova

1 Mins read

Deținuții din custodia închisorii din orașul Leova au beneficiat de o acțiune de binefacere la finele săptămânii precedente, informează Serviciul mass-media al Agenției Naționale a Penitenciarelor.

Donația a fost făcută de organizația „Stella’s Voice” Ramer din SUA, în urma căreia 84 de persoane private de liberate, identificate cu diverse nevoi speciale. Acestea au primit în dar haine corespunzătoare pentru sezonul rece, ele fiind repartizate deținuților de către directorul organizației, Maxim Cojevnicov.
Activitatea de caritate a fost realizată în baza acordului de colaborare încheiat între Penitenciarul nr.3 din Leova și „Stella’s Voice” Ramer SUA, care prevede o serie de acțiuni comune pe segmentul asistenței sociale, psihologice și educative a persoanelor private de libertate aflate în custodia instituției respective.
Sursa citată menționează că, în urma unei vizite de evaluare în Penitenciarul nr.3 din Leova, efectuată recent de către Maxim Cojevnicov, au fost planificate o serie de acțiuni comune ce urmează a fi realizate pe parcursul perioadei imediat următoare pe toate cele trei elemente constitutive ale Secției reintegrare socială: asistență socială, psihologie și educație.
Ion CIUMEICĂ

 
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!