Primul rezultat al programului de inițiative civice din orașul Cimișlia

Primăria orașului Cimișlia a emis un comunicat despre primul rezultat înregistrat în cadrul Programului „Bugetul inițiativelor civice”, implementat în această urbe.

Această autoritate publică locală amintește cetățenilor că, la începutul anului 2019, primăria Cimișlia a lansat Programul „Bugetul inițiativelor civice”, care a avut drept scop creșterea gradului de implicare a locuitorilor din localitate în procesul decizional, în sporirea transparenței și a activismului civic. Astfel, când toamna se numără bobocii, precum afirmă o zicală populară, a apărut și primul rezultat de care este mândră Primăria urbei.
În acest sens, autoritatea publică locală oferă și anumite detalii. „Vă informăm, se specifică în comunicatul de presă, că au fost finalizate lucrările de construcție a pavilionului de joacă pentru copiii de la Grădinița „Foișor”. Părinții au fost cei cu inițiativă și cu implicare deplină. Bravo! Primăria va susține și în continuare cimișlienii care vor să pună umărul la dezvoltarea orașului Cimișlia”, se afirmă la sfârșitul mesajului.
Ion CIUMEICĂ