Dezbateri publice la Primăria Cimișlia

Pe 23 mai curent, Primăria orașului Cimișlia a organizat o dezbatere publică pe marginea studiului de impact asupra mediului prin reconstrucția lacului de acumulare cu denumirea populară „Iazul lui Iepure” din lunca râului Cogâlnic.

La ședință, comunică portalul electronic cimislia.md, au fost prezenți consilieri orășenești, angajați ai primăriei, exponenți ai instituțiilor de resort și reprezentanți ai societății civile.
Primarul orașului Cimișlia, Gheorghe Răileanu, a prezentat studiul cu privire la impact și a relevat importanța proiectului.
Cei prezenți la eveniment s-au pronunțat pozitiv pe marginea acestui proiect și au confirmat că reconstrucția lacului de acumulare „Iazul lui Iepure” nu poate aduce nici o daună mediului înconjurător, ba din contra – va genera o mulțime de beneficii atât pentru natură, cât și pentru locuitorii orașului Cimișlia.
Studiul de impact asupra mediului prin reconstrucția lacului de acumulare „Iazul lui Iepure” din lunca râului Cogâlnic poate fi găsit aici: http://cimislia.md/ro/page/primaria/primaria-208/primarul/planuri-de-actiuni-pe-anul-curent
Ion CIUMEICĂ