O vizită la mama eroului polițist

Conducerea Inspectoratului de poliţie Cimişlia, împreună cu angajaţii sectorului de poliţie nr. 2 Selemet şi cu susţinerea lui Victor Bazatin, şef al Ocolului silvic Mihailovca, au efectuat o vizită în satul Selemet, la domiciliul Ninei Coipan, mama eroului poliţist Sergiu Coipan.

Acesta a fost băştinaş al satului Selemet şi angajat în funcţia de șef al Biroului combaterea tâlhăriilor și jafurilor al Secției poliției criminale a Comisariatului de poliție din municipiul Chișinău. S-a stins din viaţă la vârsta de 33 ani, în timpul unei misiuni de serviciu.
Angajații Poliției, împreună cu administrația ocolului silvic, au asigurat transportarea la domiciliul Ninei Coipan a unei cantități de lemne pentru foc şi au avut grijă ca ele să fie depozitate corespunzător.
De asemenea, Ninei Coipan i-a fost înmînată o diplomă de onoare, pentru promovarea valorilor culturale și civice, dăruire de sine, muncă imensă şi răbdare depusă în educarea unui erou al timpurilor noastre.
Oaspeții au adresat condoleanțe mamei eroului şi și-au exprimat respectul profund pentru fostul lor coleg căzut la datorie.
Ion CIUMEICĂ