Alți trei concurenți electorali, înregistrați la Leova

Svetlana Buruiană, secretarul Consiliului electoral al circumscripției uninominale nr. 41 din orașul Leova, ne-a informat că, în după-amiaza zilei de marți, 22 ianuarie curent, aici au fost înregistrați alți trei concurenți electorali pentru alegerile parlamentare de la sfârșitul lunii februarie 2019.

Aceștia sunt: Alexandru Bujorean, candidat independent; Sergiu Butuc, reprezentant al Partidului politic Partidul Nostru; și Vladimir Putregai din partea Blocului electoral ACUM Platforma DA și PAS.
Până acum, pe această circumscripție uninominală, pentru o funcție de deputat se vor bate șase pretendenți: în afară de cei nominalizați mai sus, încă trei persoane: Eufrosinia Grețu, înaintată de către Partidul Democrat din Moldova; Aliona Briciag, care reprezintă Partidul Socialiștilor din Republica Moldova; Andrei Trandafir (Partidul politic „Șor”).
Sursa citată a mai precizat, miercuri, că la Consiliul electoral al circumscripției uninominale nr. 41 din orașul Leova este așteptat, cu toate documentele necesare, încă un pretendent la calitatea de candidat independent pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Este vorba de Stepan Savițchi, al cărui grup de inițiativă a fost înregistrat la 5 ianuarie curent.
Ion CIUMEICĂ