Subdiviziunea fruntașă de urmărire penală a anului 2018 este de la Comrat

Secția de urmărire penală a Inspectoratului de poliție din municipiul Comrat a fost recunoscută drept cea mai bună, potrivit bilanțului activității din anul trecut.
După cum informează platforma de știri provincial.md, acest lucru a devenit cunoscut în cadrul ședinței de bilanț privind activitatea subdiviziunilor de urmărire penală pentru perioada anului precedent, prezidată de șeful Inspectoratului General de Poliție (IGP), Alexandru Pînzari.
Secția de urmărire penală a IP Comrat a primit fanionul transmisibil și titlul onorific „Subdiviziunea fruntașă de urmărire penală în anul 2018” (în imagine), pentru obținerea celor mai înalte performanțe la investigarea infracțiunilor.
Direcţia generală de urmărire penală este o subdiviziune responsabilă de organizarea şi suportul procesual al activităţii de urmărire penală a tuturor organelor de resort create în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei.
Pe parcursul anului 2018, organul de urmărire penală al IGP a avut în proces 46.909 cauze penale, dintre care 22.570 au fost expediate procurorilor.
Ion CIUMEICĂ