Ședința ordinară a Consiliului elevilor din raionul Ștefan Vodă

În perioada vacanței de iarnă, la Liceul Teoretic ,,Ștefan Vodă” din orașul cu aceeași denumire s-a desfășurat ședința Consiliului raional al elevilor.

Pe ordinea de zi, comunică portalul de știri stefan-voda.md, au fost incluse două chestiuni organizatorice: alegerea președintelui, a vicepreședintelui și secretarului Consiliului elevilor din raionul Ștefan Vodă; întocmirea programului de activitate a acestei structuri pe semestrul doi al anului de studii 2018-2019 și aprobarea lui.
În mod democratic, cu vot deschis, membrii Consiliului raional au ales președintele acestui organ – pe Cristina Muntean, elevă în clasa a IX-a la Gimnaziul ,,Maria Bieșu” din satul Volintiri, care a convins asistența că este cea mai bună candidatură la funcția în cauză.
Vicepreședinte al Consiliului elevilor din raionul Ștefan Vodă a devenit Pavel Ștefan, elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Ștefan Vodă” din centrul raional.
Funcția de secretar al acestui organ i-a revenit Mariei Chiseliță, elevă în clasa a IX-a la Gimnaziul ,,Ion Creangă” din localitatea Ermoclia.
Membrii Consiliului raional al elevilor au întocmit un program de activitate pentru semestrul doi al anului actual de învățământ, care a fost aprobat în unanimitate.
S-a convenit ca la ședința următoare (în vacanța de primăvară) să fie aprobat Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului raional ,,Absolvent 2019”.
Ion CIUMEICĂ