„Caravana de Crăciun” a ajuns și în raionul Leova

La 5 ianuarie, în raionul Leova, s-a desfășurat „Caravana de Crăciun”, lansată de către conducerea Inspectoratului General al Poliției.

După cum informează site-ul leova.org, la eveniment au fost prezenți Angela Dumbrăveanu, reprezentantă a Asociației femeilor din poliție, Viorel Afteni, membru al Asociației „Terra Valahia”, Gheorghe Bodorceanu, șef adjunct al Inspectoratului de poliție Leova, comisar principal, Cristina Manalachi, reprezentanta nepoțeilor grijulii din municipiul Chișinău, Vasile Valeanu, bunicul grijuliu din orașul Leova, angajați ai organelor afacerilor interne.
Echipa „Caravanei de crăciun” s-a deplasat în mai multe localități ale raionului Leova, vizitând familii social vulnerabile din satele Sărăteni și Cazangic, din orașele Iargara și Leova.
În acest context, au fost vizitate cinci familii, cărora le-au fost oferite alimente, produse pentru igienă personală, dulciuri, îmbrăcăminte, adresându-li-se cuvinte calde de felicitare în feeria sărbătorilor de iarnă.
Cetățenii au rămas plăcut surprinși și au mulțumit pentru acest gest nobil, iar pe chipul celor mici a apărut un zâmbet, o speranță și chiar o lacrimă de bucurie.
Ion CIUMEICĂ