Arina Badulescu, învingătoare a unui concurs internațional

Tânăra interpretă Arina  Badulescu (în imagine) din satul Olănești, raionul Ștefan Vodă, a devenit învingătoare  a unui concurs internațional desfășurat la Moscova.

Potrivit paginii electronice oficiale a Consiliului Raional Ștefan Vodă, compatrioata noastră a fost desemnată „Cea mai bună solistă” în urma concursului muzical „Во весь голос”, difuzat la Postul de televiziune  ,,Мир 24”.

La această competiție artistică de anvergură au participat tineri soliști din nouă țări ale fostei URSS. Arina a interpretat melodii bine cunoscute din repertoriul artiștilor ruși Viktor Drobysh, Irina Dubtsova, Igor Nikolaev. Juriul a fost cucerit de interpretarea de către ea a piesei „Ирония любви”, transmite  mir24.tv.

„Cel mai dificil lucru a fost să interpretez piesa compozitorului Victor Drobysh. Îmi place creația artistului și mi-am dorit ca și dânsului să-i placă interpretarea mea”, a spus reprezentanta Republicii  Moldova.

În cadrul concursului, tânăra l-a avut în calitate de antrenor pe Arsenium, fost membru al formației O-zone din țara  noastră, stabilit de o bucată de timp la Moscova.

Bravo, Arina! Ne mândrim cu tine și îți dorim „La mai mult și la mai mare”!

Felicitări pentru părinții tăi, Natalia și Alexandru Badulescu, pentru pedagogul Eugen Pahomov, profesor la Școala de arte din Olănești!

Ion CIUMEICĂ