Mesaje de felicitare din partea președintelui raionului Cimișlia

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă—Nașterea Domnului și Anul Nou—președintele raionului Cimișlia, Iovu Bivol, a adresat sincere felicitări conducătorilor a cinci județe din România. Este vorba de președinții consiliilor județe Prahova (Bogdan Andrei Toader), Vaslui (Dumitru Buzatu),Constanța (Marius Horia Țuțuianu), Dolj (Ion Prioteasa) și Timiș (Ionel Călin Dobra).

“Vă urăm sănătate, noroc și prosperitate, se menționează în mesajul semnat de Iovu Bivol. Un an fericit, cu realizări importante, cu aspirații înalte, împlinirea dorințelor și a năzuințelor de mai bine”.
Președintele raionului Cimișlia le dorește colegilor săi de peste Prut ca iubirea, bucuria, înțelepciunea și generozitatea să le fie călăuză în anul 2019.
În adresarea sa către Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, Iovu Bivol afirmă că toate realizările și proiectele anilor în trecere, dar și cele din viitor, au fost și sunt posibile doar datorită unei conlucrări eficiente.
“Fără aportul Dumneavoastră nu ar fi fost posibile frumoasele realizări de care ne bucurăm astăzi. Profit de această ocazie și Vă aduc cele mai sincere mulțumiri pentru atitudine civică și implicare, pentru susținere, înțelegere și, nu în ultimul rând, pentru contribuția Dumneavoastră la dezvoltarea și prosperarea raionului nostru”, se specifică în mesajul semnat de președintele raionului Cimișlia și expediat la Ploiești, reședința județului Prahova.
Toate felicitările se încheie cu tradiționala urare: Crăciun Fericit și La Mulți Ani!
Ion CIUMEICĂ