Viitorilor meseriaşi le plac alergările

Patru elevi ai Şcolii Profesionale din oraşul Cimişlia, în frunte cu Gherasim Răcilă, profesor-antrenor cu gradul didactic unu, au participat cu succes la Cursa olimpică de alergări, care s-a desfăşurat la Chișinău, fiind organizată de Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv din ţara noastră.

Din componenţa echipei de la Cimişlia, care a evoluat cu numărul de partricipare 00054, au făcut parte Ana Ischimji, viitoare cusătoreasă în industria uşoară, Andrei Dezamă, Vadim Răileanu şi Severian Sturza, toţi trei năzuind să devină placatori cu plăci.

După cum ne-a informat Gherasim Răcilă, competiţiile s-au desfăşurat sub deviza „Susţine Echipa Olimpică a Republicii Moldova”, startul fiind dat în Piaţa Marii Adunări Naţionale din municipiul Chişinău.

Sursa citată a mai specificat că viitorii meseriaşi de la Şcoala Profesională din oraşul Cimişlia au demonstrat că le plac alergările. În special, s-a evidenţiat Andrei Dezamă, elev al grupei nr. 162, care a sosit printre primii la finiş, chiar dacă numărul participanţilor la întrecerile în cauză a fost de aproape 4000 de persoane.

Toţi alergătorii au primit câte un maiou, pe care este impimat simbolul Zilei Olimpice.

În imagine: viitorul placator cu plăci, Andrei Dezamă, elev la Şcoala Profesională din oraşul Cimişlia, s-a evidenţiat la Cursa olimpică de alergări