„Cahul Maraton 2018 – „Tinerii pentru un mod sănătos de viață”

   La data de 27 mai, pe străzile centrale ale mun. Cahul, se va desfășura maratonul național de alergare „Cahul Maraton 2018 – „Tinerii pentru un mod sănătos de viață”.  Toți iubitorii modului sănătos de viață, sunt invitați să participe la o cursă de alergare pe un traseu de 10 km.  Evenimentul are drept scop promovarea mișcării, a alergatului și a modului de viață sănătos în rândul tinerilor. Totodată, organizatorii mizează pe implicarea comunității și îndeamnă cetățenii să practice sportul și să se bucure de beneficiile acestuia.

  Participarea la cursă este gratuită, însă participanții trebuie să se înscrie prealabil pentru a se regăsi printre cei 300 de alergători.

  Participanții Cahul Maraton vor primi echipament de start, care v-a include un tricou, număr de participare și apă. Cei care vor trece linia de finiș vor fi premiați.

  Activitate este organizată de către A.O. „Perspectiva” în parteneriat cu organizația „Sporter”, în colaborare cu Primăria Municipiului Cahul, prin intermediul Programului „Cahul-Capitala Tineretului 2018″, organizat și finanțat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Pentru informații suplimentare, apelați la numărul de telefon: +373 7 999 69 85 / event@sporter.md