Campionii raionului Căuşeni la volei, elevi

Reprezentativa masculină a Liceului Teoretic „Ion Creangă” din oraşul Căuşeni şi cea feminină a Gimnaziului din localitatea Coşcalia au cucerit titlurile supreme la competiţiile de volei organizate în acest raion în primăvara curentă.

Dat fiind faptul că voleiul se bucură de o anumită popularitate în rândurile elevilor de la instituţiile educaţionale din raionul Căuşeni, a fost adoptată hotărârea ca întrecerile să fie disputate, mai întâi, în faza preliminară, la care au participat opt echipe de băieţi, inclusiv cea de la Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun” din municipiul Bender, şi şase formaţii de fete.

În  urma meciurilor disputate în cele două zone, au fost stabilite cele mai puternice patru loturi masculine şi trei loturi feminine, care  au obţinut dreptul de a lupta pentru medalii.

Etapa finală a fost una extrem de interesantă. La băieţi, locul întâi a fost ocupat de voleibaliştii de la Liceul teoretic „Ion Creangă” din centrul raional. Poziţia secundă a revenit reprezentativei Liceului teoretic „Alexandru cel Bun” din municipiul Bender. Pe ultimul loc premiant s-au situat sportivii de la Gimnaziul Cârnăţenii Noi. Formaţia de la Săiţi a obținut o menţiune.

Bătălia dintre selecţionatele feminine s-a încheiat cu victoria elevelor de la Gimnaziul Coşcalia. Pe podiumul de premiere au mai urcat voleibalistele Liceului teoretic „Ion Creangă” din oraşul Căuşeni (locul doi) şi colegele lor de la Liceul teoretic „Mihai Eminescu” din aceeaşi localitate.