Spune lumii despre școala ta, printr-un filmuleț de scurt metraj

  OWH Studio selectează un grup de tineri din licee și gimnazii, motivați și interesați de lumea filmului, să se implice în realizarea unui filmuleț de scurt-metraj despre școala din care vin.

 Proiectul  „Școala mea, filmul meu” presupune realizarea de către tinerii din licee și gimnazii din diferite regiuni ale țării a unor filmulețe despre școala lor și comunitatea de tineri din care fac parte. 

 Adolescenții vor fi antrenați în elementele de bază ale filmului documentar în cadrul unui workshop de patru zile. Aceștia vor fi susținuți de experți din domeniul cinematografiei din Moldova și România și vor fi mentorați pe tot parcursul perioadei de producție a filmelor de către 10 experți din Chișinău.

  În urma workshop-ului, elevii, împreună cu experții, pe parcursul lunii mai vor purcede la realizarea filmulețelor de maxim 5 minute. Misiunea proiectului Școala mea, filmul meu este de a susține tinerele talente din diferite regiuni ale țării și de a contribui la o potențială traiectorie educațională în domeniul cinematografiei.

  Te invităm să completezi formularul de participare până la data de 16 aprilie. Fă-ţi o echipă de producţie şi acceptă provocarea Școala mea, filmul meu.

  Premiera filmelor va avea loc la Chișinău, cu prezența participanților și a partenerilor.  De asemenea filmele vor fi proiectate în cadrul CRONOGRAF TUR în mai multe licee din țară.

  Pentru informaţii suplimentare, întrebări sau sugestii ne găsiți la numărul de telefon
373-22-232771 sau pe Facebook.