Cupa raionului Ştefan Vodă la minifotbal pentru veterani

Direcția generală educație, împreună cu Direcția cultură, tineret, sport și turism din cadrul Consiliului Raional Ştefan Vodă, au fost principalii organizatori ai competiţiilor pentru Cupa raionului la minifotbal pentru veterani.

La întrecerile care s-au desfăşurat pe terenul de fotbal cu gazon sintetic din satul Purcari, informează  www. stefan-voda, md, au participat, alături de gazde, echipe din alte şase localităţi: Carahasani, Cioburciu, Olănești,  Răscăieți, Ștefan Vodă şi Talmaza.

În urma mai multor meciuri viu disputate, au fost desemnaţi premianţii acestui turneu. Astfel, în lupta pentru locul trei s-au întâlnit fotbaliștii de la Purcari și cei de la Olănești. După o ploaie de goluri, cu scorul de 6:4, au învins oaspeţii.

Şi jocul pentru locul întâi dintre formaţiile satului Răscăieţi şi oraşului Ştefan Vodă a fost unul destul de spectaculos, până la ultimă clipă ținând microbiștii în suspans. Primii au deschis scorul răscăiețenii, 1:0, însă cei de la Ștefan Vodă au egalat. Lovitura „de aur” a lui Eugen Tcacenco a adus victoria echipei de la Răscăieți în ultimele secunde ale meciului.

Învingătorilor li s-au înmânat Cupa, medalii de „aur”, diploma de gradul respectiv și un cadou de preț. Echipele care s-au plasat pe locurile doi și trei au beneficiat de  medalii de „argint” și de „bronz”, de diplomă şi de mingi de fotbal.

Apropo, nimeni nu a rămas fără premii, celelalte reprezentative obţinând, pentru participare la întreceri, câte o minge de fotbal.

Ion CIUMEICĂ