Trei salvatori din Cahul, comemorați prin desfășurarea unui turneu de volei

   În incinta Şcolii Sportive Nr.1 din Cahul, s-a desfăşurat sâmbătă, Turneul comemorativ de volei „Fraţii Timofei Valeriu, Timofei Constantin şi Cravcenco Luca”, cu participarea a șapte echipe, constituite din reprezentanță ai unor servicii desconcentrate din municipiul Cahul, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Câștigătorii turneului de Volei, foto: dse.md

  La eveniment a  participat Secretarul de stat MAI, Vitalie Bîrsan și şeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, generalul-maior Mihail Harabagiu, dar şi reprezentanţi ai Administraţiei Publice Locale, care au felicitat pompierii pentru munca depusă și salvarea de vieţi, dar care totodată au exprimat condoleanţe pentru colegii căzuţi la datorie.

  În urma mai multor meciuri disputate, echipa Direcţiei Situaţii Excepţionale s-a clasat pe locul I, Biroul Vamal Sud – pe locul II, iar Direcţia Regională Sud a Poliţiei de Frontieră, a ocupat locul III.

  Turneul a avut loc la a doua ediţie şi a fost organizat în memoria a celor trei colegi numiți mai sus, care în timpul unei intervenţii dificile din 2004 au căzut eroic la datorie.