Academia Populară de la Cimişlia are o nouă preşedintă

  Cristina Pînzari, responsabilă pentru relaţiile cu publicul din cadrul primăriei oraşului Cimişlia, a fost aleasă în calitate de preşedintă a Academiei Populare din această localitate.

  Acest lucru s-a întâmplat la finalul adunării generale a membrilor-fondatori ai Academiei Populare din oraşul Cimişlia, care s-a desfăşurat săptămâna trecută.

  În cadrul unui raport prezentat în faţa asistenţei de către Parascovia Colţa, preşedinta acestei instituţii în perioada 2011-2017, a fost făcută o analiză amplă a muncii depuse până în prezent. În context, s-a pomenit de întâlnirile avute cu o serie de personalităţi din România, cum ar fi scriitorul, publicistul şi filosoful Dan Puric, Constantin Chiper, vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor „Regina Maria”, regretatul director al Bibliotecii Judeţene „Nicolae Iorga” din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, colonel în retragere Nicolae Boaru, autorul trilogiei despre domnitorii Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza şi regele Ferdinand, Constantin Manolache etc.