Participantele la concursul „Miss Cantemir 2017”, foto: Nini Pascalini/Facebook

Vezi cine este deținătoarea titlului „Miss Cantemir 2017”

   Cea de-a XVII-a ediție a concursului Miss Cantemir s-a desfășurat acum mai bine de o săptămână, în incinta căminului cultural „Nicolae Sulac” din centrul raional.

   Pe lângă cele 8 participante, originare din localitățile raionului, la concurs au mai participat alte două participante din județul Bacău, România, și o reprezentantă a localității Baurci Moldoveni din raionul Cahul, anunță pagina oficială a Consiliului raional Cantemir.  

  Fiecare din cele 11 tinere-Viorica Harmaniuc, Adrian Borza, Daniela Muranevici, Ariadna Marcu, Ina Duca, Medeea Cernat, Cristina Butuc, Versavia Nicolenco, Albu Alexandra Georgiana, Cristina Salciuc și Crina Arnăutu- avea să-i relateze corespondentului “CL” organizatoarea acestui eveniment cultural de anvergură Parascovia Rusu, specialist-metodist al căminului cultural, s-a impus prin originalitate, susținând cu brio toate probele concursului.

Participantele la concursul „Miss Cantemir 2017”, foto: Nini Pascalini/Facebook
Participantele la concursul „Miss Cantemir 2017”, foto: Nini Pascalini/Facebook

   Prezent la eveniment, Nini Alexandru Pascalini, consilier în Consiliul municipal Moinești, Bacău, cu care se înfrățește de ani buni orașul Cantemir, ne-a declarat că  au lăsat o impresie plăcută grupul de chitariști din Moinești, grupul folcloric “Păunașii” din comuna Poduri, județul Bacău, dansatorii colectivului “Do-Re-Mi” ghidați de Dumitru Cojocaru, alți artiști cantemireni.
  Oaspeții din Moinești au organizat și un spectaculos foc de artificii, care a consemnat finalul acestui show concurs devenit tradițional pentru această regiune.

   După lungi dezbateri, președintele juriului (vicepreșdintele raionului  Sergiu Butuc) a înmânat coroana de Miss Cantemir 2017, concurentei din comuna Ciobalaccia, Versavia Nicolenco, urmată de Ariadna Marcu de la Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir” din or.Cantemir.   

Versavia Nicolenco - deținătoarea titlului „Miss Cantemir 2017”, foto: Nini Pascalini/Facebook
Versavia Nicolenco – deținătoarea titlului „Miss Cantemir 2017”, foto: Nini Pascalini/Facebook

     De menționat că fiecare din cele 11 concurente s-au învrednicit de premii speciale, grație mai multor agenți economici, care au sponsorizat concursul frumuseții, eleganței, inteligenței și tinereții.

   Evenimentul din acest an, a fost organizat de către Consiliul Raional, Serviciul Cultură și Turism Cantemir și Casa raională de cultură „Nicolae Sulac” din orașul Cantemir.