Cupa  „Toamna de aur”

  Duminica trecută, s-au disputat primele meciuri contând pentru Cupa raionului Cimişlia la fotbal „Toamna de aur”.

  Trofeul este instituit de către Asociaţia teritorială de fotbal Cimişlia şi Secţia cultură, tineret şi sport a Consiliului raional şi pentru el s-au încadrat în luptă opt formaţii din tot atâtea localităţi.

  În urma tragerii la sorţi, favoriţii acestor competiţii s-au întâlnit chiar în meciul de start de la Gura Galbenei, unde fotbaliştii din localitate au concurat cu cei din centrul raional. 

  Superioritatea gazdelor a fost mai mult decât evidentă, ele impunându-se cu scorul de 4:1.

  O partidă interesantă s-a disputat pe stadionul de la Batâr. Acolo, localnicii s-au confruntat cu selecţionata comunei Porumbrei.

  După consumarea timpului regulamentar, scorul era egal, căci fiecare echipă marcase în poarta adversă câte un gol. În aceste condiţii, s-a recurs la lovituri de la 11 metri. Mai precişi s-au dovedit a fi oaspeţii, care au învins cu scorul de 3:2.

  Formaţia satului Sagaidac a câştigat, fără mari probleme, întâlnirea susţinută pe teren propriu în compania reprezentativei comunei vecine Codreni.

  Gazdele au înscris de trei ori, păstrându-şi intactă propria poartă.

  Partida dintre echipele satului Mihailovca şi comunei Lipoveni nu a fost jucată din cauza neprezentării fotbaliştilor din localitatea din urmă, cărora li s-a acordat înfrângere tehnică – 0:3.

  Pentru poimâine sunt programate semifinalele. La Sagaidac, echipa din localitate se va întâlni cu reprezentativa de la Mihailovca, iar fotbaliştii din Gura Galbenei îi vor găzdui pe cei din Porumbrei.