tractorist beat, poliția, cimișlia, arest, test alcooscopic, alcoolemie, tractor.

Un tractorist în stare de ebrietate, s-a luat la harță cu polițiștii din Cimișlia (Video)

  Un polițist din Cimișlia a fost lovit cu pumnii de un tractorist în stare de ebrietate, după ce acesta a încercat să-l împiedice să urce la volanul tractorului.

  Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de joi, când un automobilist se certa cu șoferul tractorului, care efectuase anterior manevre periculoase, în timp ce se deplasa pe strada principală a orașului.

  La fața locului a intervenit un polițist aflat în apropiere. Conducătorul mașinii agricole, aflat în stare de ebrietate, a ignorat cerințele inspectorului și a încercat să urce în tractor.

  După mai multe îmbrânceli, bărbatul l-a lovit pe omul legii în regiunea capului, cu ambele mâini.
Intenția polițistului de al îmbarca pe bătăuș în mașina de serviciu s-a soldat cu eșec, după care, acesta a solicitat ajutorul altor inspectori. 
  Până au sosit inspectorii, mai mulți martori oculari au intervenit în ajutorul polițistului, pentru a calma spiritele.

  În scurt timp, la fața locului a intervenit un echipaj al  Inspectoratului Național de Patrulare (INP) care a încercat să-l calmeze pe bărbat.  După mai multe clipe însoțite cu fraze tăioase și limbaj necenzurat, oamenii legii l-au încătușat pe bărbat și au încercat să-l urce pe bărbat în automobilul INP.

  După ce a opus rezistență și a căzut pe asfalt, bărbatul totuși a fost îmbarcat și transportat la Inspectoratul de Poliție din Cimișlia.

  Testarea alcooscopică a arătat 1,3 mg/l în aerul expirat de către bărbat. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru a identifica cu exactitate gradul concentrației de alcool în sânge.

  Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul va rămâne fără permis de conducere. De asemenea, acesta riscă o amendă usturătoare și un dosar penal pentru atacul asupra omului legii.