Bărbatul găsit mort la Mereni, ar fi stat câteva zile în câmp

  Bărbatul  în vârstă de 46 de ani, care a fost găsit împuşcat la marginea unei fâşii forestiere de lângă satul Mereni, raionul Cimişlia ar fi stat în câmp deschis trei zile, până a fost găsit din întâmplare.
 
   Potrivit primarului comunei Albina, Nicolae Bâcos, bărbatul a fost văzut de un locuitor al satului Albina, care transporta îngrășăminte spre terenul agricol.

 „L-a văzut stând jos încă luni, însă acesta a crezut că bărbatul se odihnește. Când a mers joi în câmp, l-a văzut iarăși acolo, fapt ce i s-a părut suspect. Când s-a apropiat de bărbat, a văzut că acesta nu mai respiră și a alertat poliţia” – a declarat domnul Bâcos.  

Foto: deschide.md

   La momentul de față, armele tuturor vânătorilor din regiune au fost preluate de către oamenii legii, pentru investigasții.

  Reamintim că lângă cadavrul bărbatului a fost depistată o armă de vânătoare, încărcată cu două cartuşe. Organele de drept urmează să se pronunțe dacă bărbatul a fost omorât sau a avut loc un tragic accident, în urma căruia bărbatul s-ar fi împușcat întâmplător.