A fost lansat un turneu de fotbal rezervat veteranilor din regiunea Sud

  Pe stadionul „Atlant” din municipiul  Cahul s-a desfăşurat etapa finală a primei ediţii a Turneului regional Sud de fotbal „Liga Veteranilor”. 

  Deţinătoare a trofeului a devenit echipa Asociaţiei raionale de fotbal Taraclia. Învingătoarea va reprezenta regiunea Sud la Turneul republican, care se va desfăşura la sfârşitul anului curent. 

  Pe locul secund s-a clasat formaţia din raionul  Cantemir, iar podiumul a fost completat de reprezentativa–gazdă.

  La ceremonia oficială consacrată  inaugurării  acestor competiţii pentru veteranii sportului rege  au fost prezenţi mai mulţi preşedinţi ai asociaţiilor raionale de fotbal: Petru Malcov de la Cantemir, Oleg Stoianov de la Taraclia, Ivan Ghenov de la  Ceadâr-Lunga, precum şi Anatol Teslev, membru al Comitetului executiv al Federaţiei Moldoveneşti de  Fotbal.

  Au fost oferite şi premii individuale pe fiecare compartiment de joc. Astfel, cel mai bun portar a fost recunoscut Veaceslav Cazacu (Cantemir), cel mai bun fundaş a devenit Veaceslav Guţu  (Basarabeasca), cel mai bun mijlocaş a fost desemnat  Serghei Caraghioz  (Taraclia), iar cel mai bun atacant a fost ales Mihail Badac  (Cahul) .

  Şi, în final, titlul „Cel mai bun jucător” i-a fost acordat lui  Ivan Tabanov, membru al selecţionatei de veterani a Asociaţiei raionale de fotbal din Taraclia.

  În imagine: participanţii la ediţia întâi a Turneului regional Sud de fotbal „Liga Veteranilor”