Președintele Raionului Cimișlia, Mihai Olărescu, și-a anunțat plecarea din PPEM

  Președintele raionului Cimișlia, Mihai Olărescu, și-a anunțat intenția de a părăsi rândurile Partidului Popular European din Moldova (PPEM), demisionând din funcția de președinte al Organizației Teritoriale PPEM din raionul Cimișlia.

  În mesajul său, Mihai Olărescu nu a menționat motivul care l-a determinat să ia o asemenea decizie, însă, acesta afirmă că va continua să activeze în calitate de președinte al raionului până la sfârșitul mandatului.

Mihai Olărescu, Președintele Raionului Cimișlia

  „Ca urmare a unei analize ample a evoluției evenimentelor din ultima perioadă, vă anunț despre decizia mea de a părăsi rândurile PPEM, inclusiv mă retrag din funcția de președinte al organizației teritoriale și din fracțiunea acestui partid. Voi continua să activez în continuare în Consiliul raionului Cimișlia ca demnitar public și voi încerca să-mi duc la bun sfârșit mandatul de președinte al acestui raion, contez pe buna conlucrare cu toți aleșii locali, în interesul cetățenilor”. Apreciez acțiunile guvernului Filip și pașii ce se întreprind pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, mizez la o bună colaborare pe viitor”, a menționat Mihai Olărescu.