Imagine simbol. Mihail Saakașvili. Sursa: canal2.md

Mihail Saakașvili anunță mobilizarea. Vrea să-l destituie pe Poroșenko

  Fostul guvernator al regiunii Odesa, Mihail Saakașvili s-a adresat către ucraineni, într-o înregistrare video, cu mesajul la mobilizare totală pentru a destitui regimul lui Petro Poroșenko

 „Noi anunțăm mobilizarea totală și vrem să creăm cartiere comune. Dacă sunteți gata să luptăm împreună pentru viitorul Ucrainei noastre – alăturați-vă!” – a menționat Saakașvili, adăugând că cetățenii nu mai au timp să mai aștepte 2 ani, până la următoarele alegeri parlamentare.

  În adresarea s-a de pe internet, acesta a mai menționat că poporul i-a oferit multe șanse administrației lui Poroșenko, în speranța că vor fi implementate reformele care nu au mai fost implementate.
Jocul acesta trebui să ia sfârșit. Noi trebuie să ne unim și să destituim această conducere oligarhică” – afirmă fostul guvernator al regiunii Odesa.

  Anterior, acesta afirma că au rămas zile numărate a conducerii actuale a țării iar susținătorii săi au declarat că în curând, în Ucraina v-a începe „Ceva Grandios”.

  Această declarație a fost făcută de Mihail Saakașvili, în urmă retragerii cetățeniei ucrainene al acestuia, de către administrația de la Kiev, fiind invocat motivul ascunderii faptului că acesta era cercetat penal în Georgia.