politia, poliția, inspectoratul de poliție

Bilanțul poliției: Ambele persoane, decedate la Gura Galbenei, erau originare din or. Ceadâr Lunga

  Potrivit notei informative emise de către Inspectoratul de Poliție Cimișlia, ambele persoane decedate în urma tragicului accident de vineri, din apropierea satului Gura Galbenei, erau originare din același oraș, Ceadâr-Lunga.

  Totodată, în urma investigațiilor, inspectorii de patrulare au stabilit cauzele producerii nenorocirii.  

politia, poliția, inspectoratul de poliție
Imagine Simbol, Foto: Gazeta de Sud/Daniel Aramă

 Conducătorul autoturismului Opel Zafira, deplasându-se pe traseul R3 din direcția orașului Hâncești spre or. Cimișlia, în urma vitezei excesive cu care se deplasa, a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu autobusul de rută (Ciadâr-Lunga – Chișinău). 

  În urma impactului, microbuzul a derapat pe acostament și s-a inversat pe acoperiș, iar automobilul s-a proiectat într-un copac.

  În urma impactului, șoferul autoturismului și un pasager al autobusului, au decedat pe loc, ambii, locuitori ai or. Ceadâr-Lunga.

  Conducătorului autobusului și altor 10 pasageri li s-a acordat primul ajutor medical, 8 dintre ele, fiind transportate la spitalul raional din Cimișlia.

  În context, Inspectoratul de Poliție Cimișlia, atenționează conducătorii auto, că depășirea limitei de viteză este interzisă, iar aceasta poate provoca tragedii.