Centrul „Autoland”, inaugurat la Cimişlia

 Motiv de mare bucurie pentru locuitorii raionului Cimişlia şi oaspeţii acestora: marţi, 4 aprilie, în centrul oraşului a fost inaugurată o impunătoare clădire modernă dedicată deservirii automobilelor, dar şi prestării unor vaste servicii de agrement.

Clădirea „Autoland”–ului înfrumuseţează aspectul centrului oraşului Cimişlia
Clădirea „Autoland”–ului înfrumuseţează aspectul centrului oraşului Cimişlia

Un local cu cinci tipuri de servicii

  După cum s-a menţionat ăn cadrul evenimentului de deschidere, acesta este un local cinci în unul, care oferă:

  1. Testare auto şi asigurări cu echipamente noi, rapid şi calitativ.
  2. Magazin de piese cu cele mai atractive preţuri şi consultanţă profesionistă.
  3. Spălătorie auto în stil operativ concomitent a patru maşini cu utilaje de ultimă generaţie şi cu soluţii eficiente şi calitative, condiţii de aşteptare superbe – WiFi, cafea, ceai, dulciuri etc.
  4. Sală de banchete cu o capacitate pentru 80 de persoane, meniuri personalizate realizate de profesionişti, bucătari cu experienţă europeană.
  5. Cafenea/restaurant cu meniu unic în oraşul Cimişlia compus din Pan Brioche, Paste, Risotto Cheescake cu fructe de pădure – bucătărie autentică italiană graţie unui specialist în domeniul artei culinare, care a acumulat experienţă de gătit în Italia. Cafea, coctailuri, acces la Internet, TV. Mobilier comod şi atmosferă cu adevărat călduroasă.
Managerul general al noii întreprinderi, Nicolae Comerzan, viceprimarul oraşului Cimişlia, Sergiu Vârlan, şi preşedintele raionului Cimişlia, Mihai Olărescu, taie panglica de la intrarea în oficiu.
Managerul general al noii întreprinderi, Nicolae Comerzan, viceprimarul oraşului Cimişlia, Sergiu Vârlan, şi preşedintele raionului Cimişlia, Mihai Olărescu, taie panglica de la intrarea în oficiu.

 La festivitatea de inaugurare a acestui centru automobilistic şi de divertisment au participat câteva zeci de persoane din structurile de conducere ale raionului şi oraşului Cimişlia, angajaţii noii întreprinderi, posesori de limuzine, oaspeţi din alte localităţi ale Republicii Moldova.

Nicolae Comerzan: „Vă aşteptăm cu drag la noi…”

  Precum e şi firesc, primul a luat cuvântul Nicolae Comerzan, managerul şef al Autoland-ului. Acesta a adus sincere mulţumiri tuturor celor care au acordat ajutorul necesar la construirea unui asemenea edificiu frumos pe marginea traseului naţional Chişinău-Giurgiuleşti.

  „Aici am investit nu numai bani, ci şi foarte multă muncă, am depus câte o părticică din sufletele membrilor familiei noastre. De aceea, vă aşteptăm cu drag la noi ca să vă acordăm cu o deosebită plăcere serviciile de care aveţi nevoie”, a declarat Nicolae Comerzan.

  Următorul orator a fost preşedintele raionului Cimişlia, Mihai Olărescu, care şi-a exprimat bucuria pentru faptul că există asemenea oameni de afaceri capabili să facă lucruri rafinate, să lucreze cu gust, căci această clădire înfrumuseţează aspectul zonei centrale a oraşului.

  „Vă felicit cu ocazia evenimentului în cauză, a spus Mihai Olărescu, şi vă doresc din toată inima succese în continuare”.

Sala de banchete este amenajată cu mult gust estetic
Sala de banchete este amenajată cu mult gust estetic

 Acelaşi lucru l-a făcut şi Dumitru Munteanu, şef-adjunct al Oficiului teritorial Hânceşti al Cancelariei de Stat.

  Demnitarul a mai ţinut să sublinieze faptul că Guvernul ţării, în frunte cu Pavel Filip, a promis, încă la învestire, că va susţine pe toate căile dezvoltarea antreprenoriatului. Şi se ţine de cuvânt. Agenţii economici se vor bucura de sprijin din partea Cabinetului de Miniştri şi în continuare.

  Cuvinte de laudă la adresa gazdelor a rostit şi viceprimarul oraşului Cimişlia, Sergiu Vârlan, care a dat o înaltă apreciere aspectului vizual al Autoland-ului, a specificat designul atrăgător al edificiului pompos.

  În aplauzele celor prezenţi, Nicolae Comerzan, Mihai Olărescu şi Sergiu Vârlan au tăiat panglica de la intrare în clădire, ceea ce a însemnat că edificiul a fost inaugurat.

Spălătoria auto în plină funcţiune
Spălătoria auto în plină funcţiune

  În cadrul manifestării a fost organizată o tombolă, învingătorii căreia, destul de mulţi, au beneficiat de cafele, business lanch-uri, pizza, sucuri, chipiuri şi tricouri, spălarea mașinii.