Polițiștii din Cahul au ținut o lecție de informare și patriotism pentru studenții de la Drept

Studenții Facultății de drept a Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” au participat luni, 3 aprilie, la o sesiune informativă cu genericul „Poliția – parte a comunității”, organizată de Inspectoratul de Poliție Cahul.

politistii

Polițiștii și-au propus să-i informeze pe studenți despre oportunitățile pe care le oferă serviciul în poliție și avantajele activității polițienești, precum și care este misiunea poliției în societate.

Sergiu Costandachi, șef adjunct al IP Cahul, le-a vorbit studenților despre principalele activități ale Inspectoratului de Poliție Cahul în decursul ultimului an și au relatat momentele frumoase din carieră.

La finalul evenimentului, studenții au vizionat un material video în care au fost reflectate evenimentele organizate de IP Cahul, sprijinul polițiștilor pentru comunitate și activitățile ce vizează asigurarea ordinii de drept.

Întrunirea a fost organizată în scopul cultivării spiritului de patriotism și responsabilitate civică în rândurile tinerilor și promovarea oportunităților de angajare în cadrul Inspectoratului de Poliție Cahul.