Secvență din cadrul campaniei

„Nu te lăsa condus de alcool. Cineva drag te aşteaptă acasă”

  Titlul de mai sus este genericul unor sesiuni de informare a conducătorilor auto, desfăşurate, în a doua jumătate a săptămânii trecute, de către  plutonul Căuşeni şi Ştefan Vodă al Batalionului de patrulare Sud al Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP) din cadrul Inspectoratului General de Poliţie (IGP) al Ministerului Afacerilor Interne.

Secvență din cadrul campaniei
Secvență din cadrul campaniei

  Potrivit informaţiei oferite de către  maiorul de poliție Vitalie Luca, la 20 ianuarie curent, angajații plutonului Căușeni şi Ștefan Vodă al Batalionului de patrulare Sud al INP din cadrul IGP, în comun cu angajații Inspectoratului Național de Probațiune Căuşeni, au desfăşurat sesiuni de informare a conducătorilor auto privind asigurarea securității circulaţiei rutiere cu genericul: „Nu te lăsa condus de alcool. Cineva drag te așteaptă acasă”.

  Activitatea a fost desfășurată în oraşul Căușeni, precum și pe șoselele naționale din acest raion, în scopul sensibilizării opiniei publice asupra riscului de comitere a accidentelor rutiere, sporirii eficienţei activităţii de prevenire a încălcărilor Regulamentului Circulaţiei Rutiere din cauza șoferilor care urcă băuți la volan.

  În cadrul acțiunilor de sensibilizare a populaţiei au fost distribuite 300 de pliante referitoare la informarea conducătorilor de autovehicule, urmărindu-se scopul de conștientizare de către aceştia a riscurilor în situațiile complicate de la traficul rutier.

                                                                                              Ion CIUMEICĂ