secvență de la eveniment

OASPEŢI DIN ROMÂNIA, PREZENŢI LA FORUMUL INVESTIŢIONAL INTERNAŢIONAL DE LA COMRAT

  Comitetul executiv al unităţii teritorial-autonome găgăuze (UTAG), membru în Consiliul director al Asociaţiei Euroregiunea „Siret-Prut-Nistru” (AESPN), a organizat, în data de 5 noiembrie,  ediţia a doua a Forumului investiţional internaţional „GAGAUZIA INVEST – 2016”. 

secvență de la eveniment
secvență de la eveniment

  Surse din cadrul AESPN au comunicat pentru  „Gazeta de Sud” că, folosindu-se de această ocazie, Euroregiunea „Siret-Prut-Nistru” (ESPN), în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „EURONEST” şi cu Arhipelago (Afaceri.ro), a trimis la forum o delegaţie formată din 14 persoane – membri ai ESPN şi oameni de afaceri. De asemenea, printre oaspeţii din România prezenţi, sâmbăta trecută, la Forumul investiţional internaţional „GAGAUZIA INVEST—2016” de la Comrat a fost şi Radu Botez, viceprimarul municipiului Iaşi

  Delegaţia a fost condusă de vicepreşedinta pentru relaţii internaţionale a Asociaţiei Euroregiunea „Siret-Prut-Nistru”, Ludmila Sfârloagă, care este şi vicepreşedintă a Consiliului Judeţean Prahova.

  Delegaţia Euroregiunii „Siret-Prut-Nistru” a avut întâlniri de lucru cu Irina Vlah, başcana unităţii teritorial-autonome Găgăuzia, cu Vadim Ceban, vicebaşcanul UTAG Ceban, cu Serghei Anastasov, primarul municipiului Comrat, şi cu Petru Paşalî, preşedintele Camerei de Comerţ a Găgăuziei.

  Pe parcursul discuţiilor, oaspeţii şi gazdele au identificat teme de colaborare şi au stabilit linii de acţiuni viitoare.