Ajutor pentru victimele incendiului de la Basarabeasca

Incendiul produs acum mai bine de o săptămână într-un bloc de locuințe din orașul Basarabeasca a mobilizat zeci de oameni din diverse domenii de activitate spre a pune umărul, într-un fel sau altul, la sprijinirea familiilor care au suferit în urma incidentului. Despre aceasta anunță serviciul de presă al Întreprinderii de Stat (ÎS) „Calea Ferată din Moldova” (CFM).

basarabeasca (1)

Flăcările care au izbucnit, lăsând fără locuințe câteva familii din acest oraș, au determinat administrația ÎS „Calea Ferată din Moldova” să ia o decizie promptă în ceea ce privește suportul pe care îl poate oferi persoanelor care au suportat pagube.

Astfel, CFM va sprijini procesul de reconstrucție a clădirii, prin punerea la dispoziție a tehnicii necesare pentru construcții, precum și va direcționa meseriași, angajați din cadrul Secției de administrare a construcțiilor și infrastructurii de la întreprindere, spre a contribui la reparația casei.

Totodată, Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” a venit cu propunerea de a oferi un cămin pentru familiile ale căror locuințe au fost distruse de foc, pe perioada desfășurării lucrărilor de renovare a clădirii.