Profesorii unui liceu din raionul Cahul au început anul școlar purtând uniforme (Foto)

  Profesorii Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din satul Slobozia Mare, raionul Cahul, au decis să înceapă un nou an academic pe picior egal. Astfel, la tradiționalul careu de inaugurare, profesoarele au ales să poarte aceeași ținută în semn de eleganță și exemplu pentru discipoli.

  Inițiativa aparține directoarei instituției, Maria Chiciuc, care ne-a povestit că ideea i-a venit încă de la sfârșitul anului precedent de studii, iar timp de o vară aceasta a trecut prin mai multe etape de dezbateri. „Ideea a fost acceptată de colegi și mai mult, susținută de întregul colectiv de profesori.
  Eleganța și disciplina au fost mereu simboluri ale apartenenței față de unitatea de învățământ, dar și un exemplu pentru elevi. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru înțelepciune, colaborare, devotament, curaj, pentru ziua de ieri, de azi și de mâine. De asemenea, vreau să le doresc tuturor un an școlar bun, binecuvântat cu liniște, pace și multă sănătate pentru cei ce seamănă lumină, pe un drum în care pornim cu încrederea că vom reuși”, a menționat Maria Chiciuc.

prof

prof3

prof4

prof6
prof2sursa: diez.md