La studii în România, de probă!

Liceenii sau absolvenții care nu știu unde să meargă la studii mai departe au acum o șansă unică: pot fi studenți de probă la universitățile din România. În perioada verii, la multe instituții de învățământ au loc școli de vară pentru liceeni iar participanții pot fi și din Republica Moldova!

universitati

Dacă încă nu știi încotro să o apuci după liceu, ce vrei să devii, ai șansa să afli! Tinerii Moldovei în parteneriat cu asociațiile studențești din România îți propun să vezi cu ochii tăi ofertele marelor centre universitare pentru a lua o decizie în deplină cunoștință de cauză! Cei care aplică vor fi favorizați la admiterea de peste Prut.

Cei interesați vor merge la cursurile pe care le doresc și care îi interesează cu adevărat, se vor convinge de utilitatea și eficiența lor, vor învăța și vor susține examene, vor rămâne cu restanțe sau vor obține cele mai bune rezultate (depinde de fiecare), vor merge la traininguri, vor cunoaște o mulțime de oameni interesanți, se vor distra nopțile alături de tineri la fel ca ei, vor trăi la cămin, își vor face prieteni, vor organiza baluri ale bobocilor și vor simți pe propria piele ce înseamnă să fii student la o universitate din România! Toate acestea sunt disponibile pentru elevii din clasele 9-12 din Republica Moldova.

„Facultatea pe care ne-o alegem este unul dintre lucrurile decisive in viață. Invităm toți liceeni să fie studenți de probă în această vară, peste Prut, pentru a vedea cu ochii lor ce vor să facă mai departe” a declarat Anatol Ursu, președintele Tinerilor Moldovei.

Universitatea Oradea, Universitatea Maritimă din Constanța, Academia de Studii Economice din București, Universitatea de Vest și Universitatea Politehnica din Timișoara sunt dispoonibile vara aceasta doritorilor. Înscrierile în program se fac pe pagina de internet a Tinerilor Moldovei: www.tinerii.md iar informații suplimentare se obțin la numărul de telefon 069111093