CUPA PRIMĂRIEI ORAŞULUI CAHUL

A ajuns la final  turneul regional la minifotbal pentru Cupa şi premiile instituite de primăria oraşului Cahul condusă de către Nicolae Dandiş în parteneriat cu Asociaţia raională de fotbal (preşedinte Vasile Poroşenco). Turneul a fost de lungă durată, fiind început încă în toamna anului precedent. 

 Primarul oraşului Cahul, Nicolae Dandiş,  înmânează trofeul onorific reprezentativei satului Slobozia Mare

Primarul oraşului Cahul, Nicolae Dandiş, înmânează trofeul onorific reprezentativei satului Slobozia Mare

Aceste competiţii au devenit deja tradiţionale, la ele participând,de fiecare dată, un număr mare de reprezentative. Iată că şi la cea de a patra ediţie a actualelor întreceri şi-au anunţat concursul 23 de formaţii nu numai din raionul Cahul, ci şi din alte centre locative ale zonei de Sud a Republicii Moldova.

Meciul decisiv, finala mare, a avut loc la Cahul,  în care au concurat selecţionata satului Slobozia Mare din raionul Cahul şi echipa Direcţiei situaţiilor excepţionale din oraşul gazdă. Mai puternici s-au dovedit a fi fotbaliştii din comunitatea rurală şi astfel Cupa primăriei oraşului Cahul a plecat la Slobozia Mare.

Pompierii şi salvatorii s-au mulţumit cu locul doi, iar locul trei a fost ocupat de către Fotbal Club “Dacia” din localitatea Cotihana, raionul Cahul.

La ceremonia festivă organizată la sfârşitul turneului regional la fotbal de dimensiuni mici, Nicolae Dandiş, primarul oraşului Cahul, a înmânat participanţilor diplome şi premii, iar învingătorilor – cupe şi medalii.