Consilierea populaţiei din satul Tomai, raionul Leova

Echipa mobilă a Biroului Comun de Informații și Servicii Leova (BCISL) continuă vizitele în localităţile raionului. Săptămâna trecută, ea și-a desfășurat ședința de lucru în satul Tomai.

tomai

Echipa mobilă a BCISL a prestat servicii legate de angajarea în câmpul muncii, dezvoltarea agriculturii, protecţia socială, cadastru şi antreprenoriat, oferind îndrumare şi consiliere cetățenilor din localitate.

Potrivit unui comunicat de presă al BCISL, mai mult de 30 de persoane s-au adresat cu o serie de întrebări din diverse domenii la specialiștii Biroului, în special privind ajutoarele sociale pentru perioada rece și diversele neclarități despre amplasarea loturilor de teren. În funcție de solicitări, oamenii au fost informați cum pot să-și soluționeze problemele și unde urmează să se adreseze după ajutor.

După întâlnirea cu adulţii, echipa mobilă a BCISL a vizitat Liceul teoretic „Mihai Viteazul” din acelaşi sat, unde s-a întâlnit cu absolvenții clasei a XII-a, informându-i despre activitatea propriu-zisă a fiecărui funcționar prezent și despre serviciile pe care le prestează acesta.

Specialiştii din cadrul Biroului Comun de Informații și Servicii Leova oferă ajutorul necesar de consiliere pentru populaţia rurală care nu are posibilitatea să se deplaseze în centrul raional.