FC Cahul-2005 continuă lupta pentru Cupa Moldovei ORANGE

În 1/32 de finală a Cupei Republicii Moldova la fotbal, cel mai mare scor a fost înregistrat în partida dintre FC Cahul-2005 şi FC Prut din oraşul Leova, gazdele obţinând o victorie clară cu un scor ca la hochei pe gheaţă – 5:2.

cupa

La 13 septembrie curent, s-au disputat 11 partide din cadrul 1/32 de finală a Cupei Moldovei ORANGE la fotbal, ediţia 2015-2016.

Cele mai multe goluri, în timpul regulamentar, au fost marcate la Cahul, unde echipa din localitate a învins o altă formaţie din regiunea de Sud a ţării, pe FC Prut din oraşul Leova. Amintim cititorilor că leovenii evoluează, din acest sezon, în Divizia A, iar cahulenii au rămas în seria Sud a Diviziei B.

Gazdele au fost de neoprit în atac, reuşind să marcheze în poarta adversă cinci goluri. Oaspeţii şi-au trecut la activ numai două reuşite. Astfel, scorul înregistrat a fost de 5:2 şi FC Cahul-2005 continuă lupta pentru onorificul trofeu.

În zona de Sud a Republicii Moldova, duminica trecută, s-au mai disputat două întâlniri cu participarea divizionarelor A, ambele reuşind să treacă această barieră în dauna rivalelor din eşalonul inferior. Spre exemplu, Clubul de fotbal Intersport Aroma din capitala ţării s-a deplasat la Căuşeni, unde s-a întâlnit cu echipa Sinteza din localitate. Oaspeţii nu le-au lăsat gazdelor nici o şansă, învingându-le cu scorul de 3:1.

Şi mai categorică a fost victoria CF Gagauziya-Oguzsport din municipiul Comrat la Taraclia, în faţa celor de la formaţia locală Trachia. Scorul final vorbeşte de la sine – 4:0 în folosul oaspeţilor.

Peste câteva zile, la 22 şi 23 septembrie, se vor disputa meciurile din cadrul şaisprezecimilor de finală a Cupei Moldovei ORANGE la fotbal.