Şedinţa Asociaţiei teritoriale de fotbal Cimişlia

În cadrul unei şedinţe a Asociaţiei teritoriale de fotbal Cimişlia (ATFC), care şi-a desfăşurat lucrările săptămâna trecută, au fost discutate o serie de chestiuni legate de dezvoltarea în continuare a celei mai populare probe sportive în raion.

minifotbal

Mai întâi, Victor Stână, preşedintele Asociaţiei teritoriale de fotbal Cimişlia, a făcut o analiză amplă a organizării meciurilor ediţiei curente a campionatului raional, care s-a început în această vară şi la care participă 10 echipe din diferite localităţi. Raportorul a adresat cuvinte de laudă autorităţilor publice locale care acordă atenţia cuvenită acestei chestiuni, s-a oprit asupra neajunsurilor care mai există în desfăşurarea partidelor, a vorbit despre planurile de viitor.

De exemplu, concomitent cu actualul campionat, în curând vor fi organizate competiţii pentru Cupa ATFC. Se prevăd, de asemenea, întreceri pentru veterani, dar şi pentru juniori, ele urmând să se desfăşoare, conform regulilor de minifotbal, iniţial în câte trei zone, pentru ca învingătorii să se califice în etapele finale.

S-a propus, de asemenea, organizarea, în toamnă, a meciului pentru supercupa raionului Cimişlia la fotbal, în care să se lupte campioana şi deţinătoarea cupei.

În cadrul şedinţei în cauză au fost examinate şi o serie de chestiuni organizatorice. Astfel, cu votul unanim al celor prezenţi, subsemnatul a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei teritoriale de fotbal Cimişlia. A fost ales şi organul de conducere al asociaţiei, compus din opt persoane, încă un loc fiind rezervat secretarului executiv al ATFC, care va fi desemnat mai târziu.

De asemenea, a fost constituită comisia pentru competiţii şi disciplină, care va ţine în vizor desfăşurarea meciurilor şi va examina încălcările regulilor de joc comise pe parcursul acestora.