Tragedie la Căușeni. Un bebeluș a murit înecat în mașina de spălat

Un bebeluș de 11 luni a decedat după ce s-a înecat în mașina de spălat. Tragedia a avut loc duminica trecută, în localitatea Chircăieștii Noi din raionul Căușeni.
2tragediecauseni
Rudele micuțului susțin că acesta rămăsese acasă în grija fratelui mai mare, care abia trecuse clasa a 3-a. În timp ce fratele său se juca la calculator, micuțul a auzit gălăgie în baie, unde mama sa lăsase mașina de spălat să lucreze. Acesta s-a apropiat să arunce o haină în centrifugă dar a fost tras în aparat. Mașina de spălat era una de tip sovietic și era destinată pentru haine mici.

Alertat fratele mai mare a chemat-o de urgență pe mama sa. Femeia a luat copilul în brațe și a fugit acasă la medicul de familie.

Potrivit Galinei Ceban, primarul localității Chircăieștii Noi, femeia fugea prin sat cu copilul mort în brațe, și țipa cât o ținea gura. Aceasta a fugit acasă la medicul de familie care are farmacie la domiciliu. Nu pot să cred ceea ce s-a întâmplat, este o familie bună, consider că a fost mai mult o întâmplare nefericită, a declarat Ceban.
De altă parte unii oamenii din sat susțin că copilul ar fi scăpat cu viață dacă mama sa i-ar fi acordat primul ajutor medical, la fața locului. Alte voci mai superstițioase susțin că bebelușul de 11 luni încă nu primise taina sfântului botez. Oamenii legii cercetează cazul, dar spun că familia este una bună, iar mama copilului nu va fi pedepsită.