Băiețel de doi ani ucis cu bestialitate de concubinul mamei

Un bărbat din Hânceşti este învinuit de omorul unui băieţel de 2 ani, rămas în îngrijirea sa. Agresorul a declarat că era deranjat de plânsetele copilului.
baietel
Potrivit Procuraturii din Hânceşti, în iunie curent, copilul care locuia împreună cu mama sa în casa inculpatului, a fost bătut de stăpânul casei în timp ce mama băieţelului nu se afla acasă. În urma acţiunilor violente, micuțului i-au fost fracturate câteva coaste. Câteva zile mai târziu, agresorul a lovit din nou copilul, acestuia fiindu-i cauzate fracturi ale craniului.
La sfârşitul lunii iunie curent, inculpatul a lovit băiatul cu pumnii şi picioarele, iar câteva ore mai târziu victima a decedat înainte ca să ajungă ambulanţa.

În urma audierilor, agresorul nu şi-a recunoscut faptele, declarând doar că era deranjat de plânsetele băiatului. Inculpatul, în vârstă de 37 de ani, se află în stare de arest, fiind condamnat anterior pentru comiterea unei tâlhării. Dacă va fi recunoscut vinovat de comiterea vătămării intenţionate grave a integrităţii corporale care a provocat decesul victimei, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.