O femeie din Căuşeni a descoperit că este moartă

A trăit o viață, iar acum la cei 74 de ani a descoperit că este decedată tot de atâția ani. I s-a întâmplat unei femei din satul Săiți, raionul Căușeni.

femeie-Causeni-530x246

Descoperirea a fost făcută în urmă cu un an, când bătrâna a vrut să-și schimbe pașaportul sovietic și să-și perfecteze buletinul de identitate pentru a putea să-și primească în continuare pensia.

Una dintre fiicele bătrânei a mers la Oficiul Stării Civile din Căușeni pentru a solicita un duplicat în română al certificatului de naştere, dar a când a fost eliberat documentul, a rămas şocată. În arhiva Serviciului de Stare Civilă femeia figura ca decedată din anul 1940, transmite JurnalTV.

De mai bine de un an, bătrâna este purtată pe drumuri. Fiica bătrânei spune că a cerut ajutorul unui avocat şi a apelat şi la instanţa de judecată, dar tot nu poate da de capătul acestei probleme.

Se pare că femeia are și o explicație în acest caz. Ea ar fi avut o soră mai mare care a decedat. Ulterior, când s-a născut ea, mama i-a pus numele surorii decedate și astfel s-a creat această confuzie.