Va fi construit drumul de acces spre Carahasani, Ştefan Vodă

Beneficiarii şi partenerii în cadrul proiectului „Reabilitarea infrastructurii drumului în satul Carahasani – oportunităţi sporite pentru dezvoltarea economică pentru zona de sud a Republicii Moldova” au încheiat un Acord de parteneriat.

drum stefan voda

Acordul a fost semnat de Agenţia de Dezvoltare Regională Sud (ADR Sud), primăria satului Carahasani, în calitate de beneficiari, şi Consiliul Raional Ştefan Vodă, primăriile Antoneşti şi Căplani – în calitate de parteneri. Semnarea acordurilor de parteneriat constituie o etapă premergătoare în implementarea proiectelor investiţionale.

Semnatarii documentului respectiv s-au angajat să implementeze proiectul dat pe principii de colaborare, prin realizarea sarcinilor și asigurarea durabilității.

Ca rezultat al implementării proiectului „Reabilitarea infrastructurii drumului în satul Carahasani – oportunităţi sporite pentru dezvoltarea economică pentru zona de sud a Republicii Moldova” (inclus în Documentul Unic de program al ADR Sud) urmează să fie construită o porţiune de 3,1 kilometri de drum de acces de la traseul central Anenii Noi – Căuşeni – Ştefan Vodă spre satul Carahasani, ce va trece şi prin satul Antoneşti. Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni.

Până la sfârșitul lunii februarie, urmează să fie semnate acordurile de parteneriat și în cadrul altor patru proiecte aprobate spre implementare de către ADR Sud pentru anul 2014.