Actoria nu lasă riduri: Aurica Țurcanu – frumoasă și la 50 de ani

Vineri, 8 noiembrie curent, actrița Aurica Țurcanu-Țăruș și-a serbat modest împlinirea frumoasei vârste de 50 de ani. Colegii de la Teatrul „B.P. Hasdeu” din Cahul i-au organizat o serbare-surpriză emoționantă, în incinta teatrului.

Petru Botezatu, șeful secției raionale de Cultură a Consiliului Raional Cahul, felicitând-o pe actrița Aurica Țurcanu
Petru Botezatu, șeful secției raionale de Cultură a Consiliului Raional Cahul, felicitând-o pe actrița Aurica Țurcanu

Petru Botezatu, șeful Secției raionale cultură, tineret și sport, nu a absentat de la evenimentul dedicat talentatei actrițe, menționând în cuvântul de felicitare: „Dincolo de aprecierile de care s-a bucurat de-a lungul timpului din partea forurilor teatrului din Moldova, pot confirma, atât ca om de cultură, cât și ca simplu spectator, că Aurica Țurcanu a avut întotdeauna o prestație ireproșabilă și a emanat mereu căldură și lumină către spectator”.

Cu emoție, omagiata a mulțumit tuturor pentru atenție și a punctat: „Sunt nespus de fericită că împreună cu acești colegi minunați ducem greutatea mișcării teatrale, aici, în sudul Moldovei. Îmi doresc să avem în continuare spectacole și spectatori”.

Aurica Țurcanu este unul dintre puținii actori care au rămas fideli scenei cahulene, în ciuda „intemperiilor” profesionale întâmpinate la capăt de țară.