Familia Beckham scoate la licitație obiecte personale valoroase

David și Victoria Beckham vor scoate la licitație mai multe obiecte personale pentru a strânge bani în scopuri caritabile. Daily Mirror scrie că unele dintre acestea sunt foarte valoroase.

a1.ro
a1.ro

Potrivit sursei, citată de evz.ro, licitația va fi organizată la Palatul Beckingham, proprietatea lor din Hertfordshire ce este pusă în vânzare. Soţii Beckham se pregătesc să se mute la Londra. „După ce s-au hotărât să vândă Beckingham Palace, David și Victoria au înțeles că nu au cum să-și mute toate lucrurile într-o reședință mai mică. Ei și-au expediat unele obiecte în California și au oferit altele membrilor familiei, dar încă mai sunt destule rămase. Victoria a avut ideea de a le scoate la licitație în scopuri caritabile, iar acum pregătește această licitaie la Beckingham Palace”, a declarat o sursă apropiată familiei pentru Daily Mirror.

Pe lângă obiecte de bucătărie, aparate electrocasnice sau haine, participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona şi scaunele din aur pe care soţii Beckham au stat la nunta lor, în 1999.

David și Victoria Beckham şi-au cumpărat vineri o nouă locuinţă la Londra, aşa că au expediat lucrurile pe care doresc să le păstreze. Imobilul are patru etaje şi a costat 71,9 milioane de dolari.