O companie aeriană oferă un iPad mini pasagerilor pe durata zborului

Operatorul aerian Hawaiian Airlines le ofera pasagerilor care călătoresc pe una dintre cele 14 rute dintre Hawaii și SUA, Asia sau Pacificul de Sud câte un iPad, pe durata zborului, noteaza CNN Money.

reviews.cnet.com
reviews.cnet.com

Închirierea dispozitivului este gratuită pentru cei care merg la clasa Business, însă cei care care călătoresc la clasa economică trebuie să achite în avans o taxă de rezervare de 15-17 dolari.

iPad-urile vor oferi acces la o varietate de filme, jocuri și show-uri TV, înlocuind sistemele actuale portabile de entertainment pe care compania le oferea până acum, la bordul avioanelor Boeing 767.

Beneficiul nu reprezintă chiar o noutate în domeniu. Operatorul australian Qantas oferă deja posibilitatea de a butona iPad-urile în timpul zborurilor, echipând cu câte un astfel de dispozitiv fiecare scaun din cele 16 ale variantelor modernizate de Boeing 767.

Urmând o strategie asemănătoare, americanii de la Southwest Airlines au făcut un parteneriat cu DISH Network, prin care oferă streaming TV pe tabletele și smartphone-urile pasagerilor.

Administrația Federală a Aviației din SUA interzice în continuare folosirea celor mai multe dispozitive electronice în timpul decolărilor și aterizărilor, însă a creat un comitet anul trecut pentru a testa care dintre aceste device-uri pot fi folosite în siguranță în condițiile date.

Incont.ro