O femeie și bebelușul acesteia, victima unei urmăriri ca-n filme între echipa mobilă a Serviciului Vamal și mașina unui tânăr colibășean

Astăzi, în jurul prânzului, o femeie și copilul acesteia de aproximativ doi ani, au fost spulberați de mașina unui tânăr, despre care martorii susțin că era urmărit de una dintre echipele mobile ale Serviciului Vamal, pe o stradă din satului Colibași, r-n Cahul. Un grup de tineri localnici furioși pe faptul că echipa mobilă a SV întreprinde destul de des asemenea raiduri în localitate, au răsturnat mașina, avariind-o. Martorii declară că pentrua calma spiritele colaboratorul Servicului Vamal, care se afla la volan a tras din arma pe care o avea în dotare.

accident 3_3203_10

Cetățenii revoltați au vrut să pună mâna și pe colaboratorul SV, acesta însă a fost luat în grija colaboratorilor IPC.
Persoanele care au văzut scena susțin că tânărul urmărit a vrut să cotească spre strada centrală a localității, însă din cauza vitezei prea mari nu a reușit să intre regulamentar în curbă și a lovit în plin mama care staţiona cu copilul în cărucior la intrarea în Centrul de Sănătate Colibaşi.

Mașina tânărului s-a oprit în gardul spitalului din Colibași, făcând praf o parte din acesta.
Cei care au asistat la tragicul eveniment susțin că în urma impactului copilul a fost aruncat în curtea spitalului. Mama și fiul au fost transportați de urgență la spitalul din orașul Cahul, martorii susțin că bebelușul sângera puternic în zona capului.
Polițiștii prezenți la fața locului s-au abținut deocamdată de la orice comentariu.