Vă urez un an bun, îmbelşugat!

Iată că a mai trecut un an de când suntem împreună. A fost un an greu, cu secetă, cu dificultăţi, pe care le-am depăşit cu demnitate şi cu ajutorul lui Dumnezeu. Zăpada care a căzut în ultimele zile e un semn bun pentru recolta anului viitor, pentru cei care cresc pâine. Iar credinţa, munca şi speranţa într-o viaţă mai bună au fost, întotdeauna, reperele după care s-au condus moldovenii în viaţa lor, oricât de greu le-ar fi fost.

Redacţia publicaţiei „Gazeta de Sud” vă mulţumeşte tuturor că aţi fost alături de noi şi în acest an. Până la urmă, rostul unei publicaţii nu este decât alături de cititorii săi, să scrie pentru ei adevărul despre tot ce se întâmplă şi despre problemele care îi preocupă. Vă putem anunţa, cu această ocazie, că numărul de abonaţi pentru anul viitor a crescut considerabil, lucru ce denotă că suntem pe drumul cel bun şi nu am înşelat aşteptările cititorilor noştri.

Dorim să scriem despre problemele care vă frământă, dar și despre bucuriile, realizările pe care le aveți. Acest lucru nu-l putem însă face fără ajutorul dumneavoastră. Vă îndemnăm să ne scrieți scrisori, mesaje în poșta electronică sau să ne contactați la telefon. Împreună vom reuși să identificăm problemele care vă fac viața amară și vom apela la autorități care vă vor putea ajuta. Citindu-ne în fiecare săptămână veți fi la curent nu doar cu noutățile din sudul Moldovei, dar și naționale.

În noul an vă urăm multă sănătate, bunăstare, pace în suflet şi în familie. Şi să fiţi alături de noi, fiindcă doar împreună, umăr la umăr, putem face viaţa mai bună pentru noi şi pentru copiii noştri.

Vlad JAVGUREANU,

directorul publicaţiei „Gazeta de Sud”