Break dance battle marca Crazy Dancers – spune care e cel mai bun!

Cahul devine oraş al „dansurilor de stradă”! Câţiva tineri care practică break dance-ul, unul dintre cele mai spectaculoase dansuri, şi-au dat întâlnire în centrul oraşului spre a-şi măsura puterile în dans.

cdancers2_2486_10

Tinerii strânşi pentru a urmări cum are loc duelul, au fost surprinşi de faptul că printre duelişti se număra şi o domnişoară. Evenimentul de duminică seara a fost organizat de grupul de dans „Crazy Dancers” din Cahul şi tinde a deveni o frumoasă tradiţie.

Sergiu Cudobetchii, liderul „Crazy Dancers” ne-a comunicat că „Duelurile, care au loc duminica, fac parte din programul de pregătire pentru concursul – festival internaţional „SnB Summer Dance Fest 2012!”, la care trupa intenţionează să participe”, informează ziuadeazi.md.

„Crazy Dancers” s-a format ca trupă de dans în anul 2011 pe lângă Centrul de Creaţie a Copiilor „Mioriţa” din Cahul, fiind unicul colectiv de „street dance” din sudul Moldovei.
Ziuadeazi.md vă oferă posibilitatea de a aprecia care dintre dansatori este mai bun. Mai jos puteţi viziona secvenţe video a duelului şi puteţi vota pentru cel mai bun dansator.
Maiou albastru – Cristi – [b-boy SenSei (CriSs’B)]
Maiou negru – Eugen – [Life_jk]
Domnişoara – Ecaterina – [Lady Sun]

CLICK AICI ȘI VEZI REPORTAJUL VIDEO DE LA EVENIMENT!